تودیع و معارفه معاون پژوهشی و فناوری

وی اظهار داشت : امروزه  توجه به تولید فن‌آوری و ثروت  به‌عنوان مأموریت جدید دانشگاه‌ها اجتناب‌ناپذیر است.

رییس دانشگاه  افزود: دانشگاه باید در مسیر توسعه پژوهش کاربردی ، تولید فناوری و ثروت حرکت کند.

دکتر اعلمی خاطرنشان کرد: امروز شأن دانشگاه‌ها با خدمت به جامعه و نظام اسلامی ارزیابی می‌شود که هدف ما حرکت  منظم و مقتدرانه در مسیر کارآفرینی است.

وی گفت: صرف‌نظر از تأکید بر پژوهش و فناوری ، خلاقیت و نوآوری هم باید مدنظر قرار گیرد

.

دکتر اعلمی آل آقا با اشاره به عملکرد دانشگاه رازی در حوزه پژوهشی  طی سال‌های اخیر  افزود: راه‌اندازی سیستم جامع پژوهشی گلستان ، پرتال جدید دانشگاه، تجهیز آزمایشگاه‌ها و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی، تشکیل کارگروه آموزش و تحقیقات استان ( دبیرخانه آن در دانشگاه رازی مستقر است )، انجام پژوهش‌های راهبردی، تدوین  و پیگیری آیین‌نامه‌های پژوهشی ازجمله فعالیت‌های مؤثری است که در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اتفاق افتاده است.

وی گفت: بر اساس آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور در سال۲۰۱۶، دانشگاه رازی با چاپ بیش از ۶۰۰مقاله در جایگاه یازدهم  در بین دانشگاه‌های کشور قرار گرفت.

دکتر اعلمی آل آقا تأکید داشت: دانشگاه باید به سمت کارآفرینی و تولید ثروت از علم حرکت کند و به دانشگاه کارآفرین تبدیل شود.

رئیس دانشگاه رازی به مأموریت‌های دانشگاه در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: پژوهش­های کاربردی را به‌عنوان مأموریت اصلی دانشگاه  امسال دنبال خواهیم کرد.

ایشان ضمن اشاره به انجام مطالعات آمایش توسط دانشگاه رازی، آن را یک تجربه موفق کار تیمی در دانشگاه دانست و از اعتماد و حمایت استانداری و سازمان برنامه و بودجه استان به دانشگاه برای انجام این مطالعات، قدردانی کرد.

وی در خصوص انتخاب  دکتر محمدباقر نجفی به‌عنوان معاون پژوهشی دانشگاه رازی گفت: دکتر نجفی از معدود  اساتید و متخصصین  کشور در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان است که تحقیقات ارزشمندی را در این حوزه انجام داده‌اند. حضور وی در بخش پژوهش و فناوری دانشگاه می‌تواند منجر به تحولات ارزشمندی شود.

رییس دانشگاه در مراسم تودیع دکتر محمد جوشقانی و معارفه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید محمدباقر نجفی ضمن تقدیر از زحمات دکتر جوشقانی و همکاران وی، گفت: این جلسه به‌منظور ارج نهادن به تلاش‌های مدبرانه، دلسوزانه و صادقانه دکتر جوشقانی تشکیل شده است.دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا(رئیس دانشگاه) در مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری که صبح دوشنبه، نوزدهم تیرماه ۱۳۹۶ در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، گفت: رسالت اصلی دانشگاه ایجاب می‌‌کند در مسیر پژوهش‌های تقاضامحور ورود جدی داشته باشیم .

.

دکتر اعلمی آل آقا، معاونان جدید و قدیم  پژوهش و فناوری  دانشگاه را از اعضای هیئت‌علمی  موفق   دانشگاه دانست و گفت: در دانشگاه رویکردهای فعلی در حوزه پژوهش و فناوری  دنبال می‌شود و دکتر نجفی با جدیت  بیشتری کار را پیش خواهد برد.