جلسه شورای عمومی دانشکده با مسئول جدید دفتر نهاد مقام معظم رهبری

برگزاری جلسه شورای عمومی دانشکده علوم اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی جلسه شورای عمومی دانشکده روز دوشنبه 1/8/1396 ساعت 10:30 با حضور مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی و هیأت همراه در سالن تدبیر دانشکده برگزار گردید.

بر پایه این گزارش پس از تلاوت قرآن در ابتدای جلسه دکتر فرهاد دانشنیا رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم از حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قلندری مسئول دفتر نهاد در دانشکده تشکر نمودند و سپس به بیان گزارشی از وضعیت دانشکده، تعداد دانشجویان و معرفی اعضای هیأت علمی پرداختند. دکتر دانشنیا از نهاد به عنوان نیروهای ارزشی یاد کرد که همواره می توانند منشأ خیر و برکت و تاثیر گذار در دانشگاه باشند.

در ادامه جلسه حاج آقا قلندری از حضور خود در این نشست به عنوان رسم ادب یاد کرد و در تشریح وظایف و عملکرد و اختیارات نهاد، بیان داشتند که این دفتر جز تأیید و یا عدم تأیید ریاست دانشگاه ها در سایر عزل و نصب های روسای دانشکده ها و سایر مسئولین دانشگاه دخالتی ندارد. اما هر جا که برنامه های ضد دین صورت پذیرد نهاد به آن  ورود پیدا می کند . شایان ذکر است اعضای هیأت علمی از حضور ایشان در دانشگاه رازی ابراز خرسندی نمودند.

روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی