گزارش برگزاری نشست علمی "با کارآفرینان شهر"

برگزاری نشست علمی "با کارآفرینان شهر"

در روز دوشنبه 24/02/1397 نشست علمی با کارآفرینان شهر در سالن تدبیر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی با حضور اعضای هیات علمی گروه مدیریت و کارآفرینی و دو نفر از کارآفرینان برجسته‌ی کرمانشاهی برگزار گردید. در این نشست ابتدا جناب آقای دکتر نادر نادری مدیر گروه آموزشی مدیریت و کارآفرینی در خصوص نقش کارآفرینی در توسعه اقتصادی به ایراد سخن پرداختند و از کارآفرینان به عنوان قهرمانان ملی و قهرمانان توسعه اقتصادی کشور یاد کردند و افزودند نشست با کارآفرینان و استفاده از تجربیات آنان توسط دانشجویان و کارآفرینان بالقوه بسیار حائز اهمیت است.

در ادامه این نشست دکتر عبدالحمید پاپ زن و کارآفرینان مدعو دکتر علی رضا باوندپور و آقای مسعود مرادی به بیان دیدگاه ها و تجارب کارآفرینی خویش پرداختند. در ادامه این نشست پرسش و پاسخ برگزار گردید و شرکت کنندگان سوالات متنوعی را مطرح نمودند که از سوی کارآفرینان پاسخ لازم ارائه گردید.

در پایان این جلسه از دکتر عبدالحمید پاپ زن عضو هیات علمی دانشگاه رازی که اخیرا به افتخار بازنشستگی نائل گشته‌اند و همکاری موثری با گروه کارآفرینی داشته اند، توسط دانشجویان و اعضای هیات علمی گروه مذکور با تقدیم هدایایی تجلیل به عمل آمد.