آیین تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده‌های علوم اجتماعی و مدیریت و حسابداری

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی، آیین تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز رشته‌های اقتصاد، حسابداری، جامعه‌شناسی، روانشناسی، علم اطلاعات، علوم سیاسی، مدیریت و مشاوره دانشگاه، نهم آذر ماه ۱۳۹۸ با حضور دانشجویان، اساتید و مدیران دانشگاه، در دانشکده علوم اجتماعی و تربیتی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر غلامرضا سالمیان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک به دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز، طی سخنانی اظهار داشت: از نظر آموزش دانشگاه، همه دانشجویان برتر، نخبه و عالی هستند و تفاوتی میان آن‌ها نیست اما در این مراسم بر اساس معیار معدل تعدادی از دانشجویان و دانش‌آموختگان به عنوان دانشجوی بهتر و برتر مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

ایشان بیان کرد: امسال دانشکده علوم اجتماعی و تربیتی برای اولین بار میزبان برگزاری این مراسم شد و دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز دانشکده‌های علوم اجتماعی، مدیریت و حسابداری جوانرود مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

دکتر سالمیان با آرزوی موفقیت روزافزون برای همه دانشجویان به ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز حاضر در این مراسم افزود: موفقیت آسان به دست نمی‌آید بلکه حاصل تلاش، برنامه‌ریزی و حمایت خانواده‌ها و همراهی و همدلی اساتید و جامعه دانشگاهی است، امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشید.

در ادامه دکتر سهراب دل‌انگیزان رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به میهمانان، طی سخنانی اظهار داشت: همه ما امروز جمع شدیم که با همدیگر، موفقیت و فراغت از تحصیل شما را در یک مقطع جشن بگیریم و خدا را شاکریم که با موفقیت این مقطع به پایان رسیده و شما هم آبرومند از این مقطع به مقطع بعدی زندگی گذر می‌کنید.

ایشان دوره لیسانس(کارشناسی) را ارزشمندترین دوره تحصیلی دانست و خطاب به دانشجویان حاضر گفت: مقطع لیسانس دوره شکل‌گیری اندیشه‌های شماست؛ دوره بدست آوردن، دوره‌ای است که نگاه شما به جامعه از یک دریچه متفاوت شروع می‌شود، بیشتر خاطرات شما مربوط به دوره لیسانس است.

دکتر دل‌انگیزان با ادامه توضیحات تاکید کرد: مقطع لیسانس نه تنها دوره تحصیل و درس خواندن بلکه دوره کسب مهارت‌های دیگر زندگی هم هست، شما باید دارای مهارت‌های اجتماعی و اشتغال‌پذیری بیشتری باشید، باید اهل مطالعه، کتاب خواندن، تعامل، روابط اجتماعی و اهل درک کردن آنچه در جامعه می‌گذرد، باشید و از یک بعدی بودن بپرهیزید.

این مسئول یادآور شد: دانشجویان نمونه و نخبه دانشجویانی هستند که نه تنها در درس و تحصیل بلکه بلکه در سایر اموری که نیاز است به عنوان مهارت عمومی و اجتماعی و حرفه‌ای به آن توجه شود نیز در سطح مناسبی باشند.

دکتر دل‌انگیزان مهارت‌آموزی را مورد تاکید قرار داد و خطاب به دانشجویان حاضر گفت:  دانشگاه برای این مهم برنامه دارد و نهادسازی کرده، در مدتی که از تحصیلتان باقی مانده به مرکز رشد، استارتاپ، مرکز آموزش‌های دانشگاه و مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مراجعه کنید و علاوه بر درس خواندن مهارت‌های دیگر را یاد بگیرد تا بتوانید در جامعه جذب شوید و به عنوان یک فرد شایسته این مهارت و توانایی را به کار بگیرید و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کنید و به عنوان یک عضو موثر در جامعه جای خود را پیدا کنید.

در ادامه دکتر یاراحمدی رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود ضمن تبریک به موفقیت دانشجویان و دانش‌آموختگان برتر، طی سخنانی اظهار داشت: طی پنج سال گذشته به طور متوالی سهمیه بنیاد ملی نخبگان در استان در مقطع کارشناسی به دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود تعلق گرفته و این افتخار جز با تلاش دانشجویان، اساتید و کارکنان امکان‌پذیر نبوده و این موفقیت با حداقل امکاناتی که در دانشکده داریم شایسته تقدیر و مایه افتخار است.

ایشان با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی در میان دانشجویان گفت: ما دنیای بسیار متغیری داریم. نباید زندگی را با گذشته مقایسه کرد، به فکر کار و اشتغال باشید و همزمان هم به تحصیل بپردازید، در کنار درس خواندن احساسات خود را نیز مدیریت کنید، انسان‌هایی موفق می‌شوند که بتوانند هم خود را درک کنند هم اطرافیانشان را و موفقیت از آن کسانی است که حس و حال دیگران را درک می کنند.

شایان ذکر است، در این مراسم، از ۲۳۰ دانشجو و دانش‌آموخته ممتاز رشته‌های اقتصاد، حسابداری، جامعه‌شناسی، روانشناسی، علم اطلاعات، علوم سیاسی، مدیریت و مشاوره دانشگاه، با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.