آیین دانش آموختگی دانشجویان گروه اقتصاد دانشگاه رازی ورودی ۹۵

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی و تربیتی، آیین جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۵ گروه آموزشی اقتصاد، ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات دانشکده علوم اجتماعی برگزار شد. این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر سهراب دل‌انگیزان اقتصاددان و رئیس دانشکده علوم اجتماعی و تربیتی دانشگاه ضمن خوشامدگویی و آرزوی موفقیت برای دانش‌آموختگان، طی سخنانی اظهار داشت: عمر انسان فرصتی است که تنها یک بار و آن هم به طور محدود در اختیار او قرار می گیرد. باید فرصت‌ها را غنیمت شمرد و از لحظه‌ لحظه زندگی به بهترین وجه استفاده شود.

ایشان بیان داشت: برای دست‌یابی به هدف بزرگ زندگی باید فرصت را غنیمت شمرد، راز موفقیت انسان‌های پیروز استفاده از گوهر گران بهای فرصت است.

دکتر هدایت حاتمی اقتصاددان و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در این مراسم حضور یافت و با استقبال دانشجویان و خانوادەهای آنان روبرو شد.

دکتر حاتمی در این مراسم ضمن تبریک این روز به دانشجویان و خانواده ایشان، طی سخنانی با اشارە به جایگاە گروە اقتصاد دانشگاە رازی در سطح کشور، به تشریح برنامەهای معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در سال‌های آینده اشارە داشت.

ایشان تبدیل استان کرمانشاه به استان ارزان از طریق کاهش نرخ تورم، بهبود جایگاه استان در شاخص بهبود فضای کسب و کار، ایجاد زنجیره‌های تولید در استان کرمانشاە، کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاە،  فراهم نمودن شرایط توسعه پایدار استان از طریق برنامه اجرایی توسعه پایدار استان را از اهداف و برنامه‌های آینده برشمرد و ابراز امیدواری کرد: در آیندە شاهد تحقق این اهداف و نقاط عطف در آیندە استان کرمانشاە و نقش دانشجویان و گروە اقتصاد دانشگاه رازی در رسیدن به این اهداف باشیم.