جلسه شورای عمومی دانشکده علوم اجتماعی با هیات رئیسه دانشگاه

جلسه شورای عمومی دانشکده علوم اجتماعی با هیأت رئیسه دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی، جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور هیأت رئیسه دانشگاه در روز دوشنبه 28/1/96 در سالن تدبیر دانشکده علوم اجتماعی برگزار گردید.

بر پایه این گزارش در این جلسه نخست دکتر دانش نیا رئیس دانشکده علوم اجتماعی ضمن خیرمقدم به اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و سایر همکاران گزارشی از عملکرد دانشکده علوم اجتماعی در حوزه­های آموزشی- پژوهشی و علمی-اجرایی پرداختند.

شایان‌ذکر است دکتر ابو زاده عضو هیأت امنای دانشگاه رازی مفاد آیین‌نامه‌ی جدید ارتقاء را با اعضای هیأت علمی دانشکده در میان گذاشتند.

در این جلسه در خصوص مسائل مهم پیش­رو ازجمله: ضرورت تعامل دانشکده با جامعه، رعایت حقوق دانشجویان و توجه بیشتر به امورات آنان، انتخابات و ... بحث و تبادل‌نظر شد، سپس به سؤالات اعضای محترم هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی پاسخ داده شد.

در پایان نیز از زحمات رئیس دانشکده علوم اجتماعی و معاونین ایشان در برقراری تعاملات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی با ارگان‌ها و نهادهای دولتی استان و نیز فعالیت‌های پژوهشی و عمرانی دانشکده علوم اجتماعی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی