اولین جلسه شورای سیاست گذاری جشنواره کارآفرینان برتر در استان کرمانشاه به منظور تبیین اهداف و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در امر اطلاع رسانی چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، اولین جلسه سیاست گذاری جشنواره کارآفرینان برتر در استان کرمانشاه به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و دبیر شورای سیاست گذاری جشنواره، رئیس شورای مرکزی کانون کارآفرینان کشور و مدیران کل دستگاه های اجرایی عضو شورا روز دوشنبه 14 تیرماه 1400 در محل سالن تدبیر استانداری برگزار شد.

 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ابتدای این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای ترغیب و تشویق کارآفرینان استانی به منظور ثبت نام در جشنواره ارائه نمود.

 

دبیر ستاد سیاست گذاری جشنواره کارآفرینان برتر استان کرمانشاه در ادامه اظهار کرد: کارآفرینان همواره به عنوان عامل تغییرات در نظام اقتصادی، اجتماعی نقش آفرینی می کنند و امروز باتوجه به ماهیت متلاطم اقتصادی و اجتماعی جهان، توجه به مقوله کارآفرینی به لحاظ اهمیت و نقش مثبت آن در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی، امری ضروری و بنیادی است.

 

حسن عزیزی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر ادامه داد: در برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری، ایجاد نشاط و رقابت در فضای کسب و کار، رشد اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان و شناسایی و نتخاب کارآفرینان و معرفی آنان به عنوان الگوهای جامعه دنبال می شود.

 

وی تشکیل کانون کارآفرینی را از جمله مهمترین دستاورد برگزاری جشنواره کارآفرینی عنوان کرد و افزود: تشکیل کانون های کارآفرینی و مشارکت آنان با نهادهای اجرایی به عنوان اتاق فکر کارآفرینی نتایج مؤثری در توسعه کارآفرینی در استان و کشور به همراه داشته است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اهمیت کارآفرینی در دنیای امروز و تاثیراتی که کارآفرینان در توسعه و رشد اقتصادی یک کشور دارند، گفت: بدون شک تقویت روحیه کارآفرینی و تبدیل آن به فرهنگ عمومی می‌تواند بخش زیادی از مشکلات شغلی جوانان را حل نماید و باید تمام تلاش خود را بکار گیریم که این فرهنگ در جامعه نهادینه و دانش آموزان را از دوران دبستان با آن آشنا کرد.

 

بهزاد باباخانی افزود: بر خلاف کسانی که به غلط این مساله را در استان ترویج می‌کنند که فرهنگ کار در کرمانشاه ضعیف است باید گفت که نرخ مشارکت و فعالیت اقتصادی کرمانشاهی‌ها در چند سال گذشته بالاتر از نرخ متوسط کشوری بوده و این نشانه تحرک و پویایی استان کرمانشاه است و اگر زمینه و زیرساخت های کار فراهم شود استعدادهای خوبی نمود بروز خواهند داشت.

 

در ادامه این نشست سجاد سنجابی رئیس شورای مرکزی کارآفرینان کشور، مختار احمدی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال و امین کبودی رئیس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی استان و هر یک از مدعوین گزارشی از اقدامات صورت گرفته در جهت اطلاع رسانی جشنواره را ارائه کردند.

 

در پایان دکتر سهراب دل انگیزان رئیس دانشکده علوم اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، ضمن موفق خواندن تقدیر از کارآفرینان برتر استان به منزله الگوسازی و معرفی الگوهای برتر به جامعه عنوان داشت: بایستی یک آسیب شناسی کامل و جامع از موانع و مشکلات موجود در امر برگزاری جشنواره کارآفرینان صورت پذیرد.

وی پشنهاد داد: یک جشنواره استانی به منظور تجلیل از استارت آپ‌ها و کسب و کارهای پر رشدی که امکان ثبت نام در جشنواره را ندارد، برگزار شود.

 

آخرین اخبار